B12 tekort en verschillende gezondheidsklachten

“Al vanaf dat ik een klein, jong meisje ben, kamp ik met onduidelijke gezondheidsklachten. Sinds 2016 ga ik met veel vertrouwen naar Jeroen, die mij tot nu toe de steun en hulp heeft kunnen bieden die ik nodig heb om mijn gezondheid weer op peil te krijgen.

Op een vlotte, moderne manier voel ik mij serieus genomen als persoon, niet als patiënte in een dokter-patiënt relatie. Alles wat ik zeg wordt meegenomen in het consult, waardoor ik alle informatie en tips ook daadwerkelijk kan toepassen in mijn dagelijks leven. Als studente kan dit namelijk nogal eens lastig zijn, maar toch zorgt hij ervoor dat alles haalbaar is.

Sinds kort heb ik de overstap gemaakt naar een veganistische levensstijl, iets wat niet alle gezondheidsondersteuners zomaar voor lief zouden nemen. Toch heb ik mij altijd gesteund gevoelt bij Jeroen, omdat hij altijd zoveel mogelijk probeert om zijn behandeling zo goed mogelijk bij mij aan te laten sluiten. Als patiëntie die kampt met een B12 probleem (wat voornamelijk in dierlijke producten te vinden is), heeft hij mij nooit het gevoel gegeven dat ik toch maar weer vlees zou moeten gaan eten. In plaats daarvan luistert hij naar mijn voorstellen voor producten en (veganistische) supplementen, waarbij hij mij hierin verder adviseert en begeleidt.

Helaas verkeer ik in de ongelukkige positie dat de reguliere gezondheidszorg mij niet kan helpen. Op alle zwakke momenten waarbij ik niets liever zou willen dan de gouden pil die al mijn problemen op zou lossen (en geloof me, dat zijn er nogal wat), zet Jeroen mij weer stevig in mijn schoenen om op eigen kracht verder te kunnen werken aan mijn gezondheid.

Voor iedereen die op zoek is naar een homeopaat die echt luistert, niet zweverig is en jou weer op het pad richting verbetering kan zetten, dan ben je bij Jeroen aan het goede adres.”