B12 tekort

“Na een lange zoektocht voor vele onverklaarbare klachten zijn we in nijmegen/plasmolen bij Jeroen terecht gekomen. Al snel kwam eruit bij het testen dat bij ons de B12 veel te laag was. Al na een korte tijd constateerden we dat het klopte, want veel van onze klachten veranderden al snel.

Door medische problemen bij mijn man , chronische prostaatkanker, hartinfarct, alzheimer ontstond er veel onbalans in zijn lichaam, wat weer andere klachten uitlokte. Gelukkig kwam erbij het testen en door de grote kennis van Jeroen iedere keer weer een ondersteuning uit. Dit alles was ook zichtbaar in het bloedbeeld maar ook te ervaren op energetisch, emotioneel etc. vlak.

De lichamelijke klachten bij mijn man hadden ook effect op mijn lichaam, epilepsie, tako tsubo etc. Gelukkig kwamen ook hier met het testen hulpmiddelen uit, die een zeer positief effect hadden en hebben op mijn lichaam. Ook mijn angsten zijn minder geworden en ik kan op alle vlakken, fysiek maar ook emotioneel beter met de situatie omgaan, wat voor ons beide een gunstig effect heeft.

We zijn blij dat we altijd voor advies en hulp bij jeroen terecht kunnen. Je snapt dat 12,5 van 2 levens niet samen te vatten is in een paar zinnen maar wij rijden graag vanuit het zuiden naar plasmolen voor ondersteuning.

Jeroen voor nu bedankt!!!”