B12 tekort / ADHD

“Met mijn gezin besloot ik naar Jeroen te gaan toen ik bij het bloedprikken erachter kwam dat met name mijn b12 waarde te laag was. Via de site van Bo Baden kwam ik bij Jeroen uit. Jeroen is van meten is weten en heel direct in zijn communicatie. De Bo Baden kuur bleek helemaal niet geschikt. De manier waarop Jeroen met jarenlange ervaring meet is uiterst genuanceerd. Iets wat je in het reguliere nooit te weten komt, kom je bij Jeroen wel achter.

In de eerste meting van mij en mijn kind was het eerste wat door mij heen ging we lijden aan ADHD het heeft vervolgens nog een jaar geduurd dat ik met reguliere testen dit bevestigd kreeg. Een doorbraak in inzicht mijn leven en dat van mijn kind viel als een puzzel in elkaar. Niet dat ik zo voor de ADHD labeling ben toch geeft het inzicht veel handvaten om je leven weer goed op de rails te krijgen en richting te geven in het proces wat je doorleeft. Uit de metingen van Jeroen blijkt ook dat wij zeer sensitief zijn, we blijken dus zeer verfijnde methodes nodig te hebben in onze helingsprocessen. Waar standaard medicatie bij ADHD totaal niet bij ons past kan Jeroen toch met zijn apparatuur een vorm vinden op meer energetisch niveau dat veel beter aansluit.

Zelfs zoiets natuurlijks als cbd olie past niet bij ons. Wat dan weer wel past zijn cel zouten. Jeroen weet dan exact welke zouten echt zijn en waar je ze het best kan bestellen. Eigenlijk weet Jeroen je altijd door te verwijzen als er een probleem rijst waar andere specialisaties gepaster of nog aanvullender zijn. De behandelingen van Jeroen Hoogakker zijn een zeer goede aanvulling om meer inzicht in je proces te verkrijgen met zijn ondersteuning van maatwerk en specifiek op jouw afgestelde helende toepassingen.”