Extra telefonisch spreekuur

foto: Jeroen Hoogakker

Zolang de praktijk wegens de corona-maatregelen gesloten is, hebben wij dagelijks (maandag t/m vrijdag) van 14.00 uur tot 15.00 uur een telefonisch spreekuur ingevoerd met ingang van vrijdag 27 maart. Dit extra spreekuur is alleen op afspraak.

Wanneer u behoefte heeft aan telefonisch overleg met Jeroen,  neem dan  contact op met het secretariaat, telefoonnummer 024–3541804,  om hiervoor een afspraak te maken. Jeroen zal u op het afgesproken tijdstip zelf bellen.

 

Tevens bestaat  de mogelijkheid van een consult op afstand.

Een consult op afstand behoort al een paar jaar tot de mogelijkheden in onze praktijk. Deze is  nauwkeurig en voldoet in de praktijk erg goed. Dit consult is onder deze omstandigheden en in deze vorm het meest passend.

Voor een consult op afstand vragen wij u een speekselmonster (een wattenstaafje welke u langs uw boven- en ondergebit heeft gehaald) óf een plukje hoofdhaar,  verpakt in vershoudfolie per post naar onze praktijk te sturen. Vergeet niet een briefje met uw gegevens mee te sturen!

adres: Dirk Ockerpad 3, 6586 AH Plasmolen

Zodra wij deze van u hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een telefonische afspraak (datum en tijd)  te maken om de resultaten met u te bespreken.

Na afloop van het telefonische consult ontvangt u van ons een suppletieadvies met een recept van De Roode Roos (korting 15-30%  op verkoopprijs met het recept). Uw bijpassende druppels worden per ommegaande per post naar u verstuurd.

De kosten van dit consult bedragen € 100,00.

Voorafgaand aan het telefoongesprek ontvangt u een betaalverzoek om uw consult met iDEAL te betalen. Uw factuur ontvangt u zoals u van ons gewend bent per e-mail, welke u in kunt dienen bij uw zorgverzekering.

 

Zoals u inmiddels wel zal weten hebben wij een Room-Cleaning-Spray© ontwikkeld welke u bij ons kan bestellen. Voor meer informatie over deze spray KLIK HIER

 

Blijf gezond, we komen hier samen weer bovenop!