Het echte verhaal achter onze Room-Clearing-Spray©

Ik las een artikel in ons acupuntuurvaktijdschrift “Huang Ti” en dat heette “WERELD IN PANIEK” , over de coronaviruscrisis. Het ging over de rol die (T)raditioneel  (C)hinese  (G) eneeskunde (TCG) speelde in deze crisis samen met de reguliere geneeskunde recent in China. Op dat moment werd er een mix van medicijnen gegeven waaronder een Infectieremmer Interferon Alpha-2B, Virus- remmers Loinavir en het antibioticum Moxiflacin i.v.m. bijkomende infecties. Opmerkelijk was het simultaan behandelen van Corona patiënten met reguliere medicatie en de Traditioneel Chinese kruiden en acupunctuur. De combinatie van

1) opbouw en versterken van het immuunsysteem

2) bestrijden van de infecties

deed de behandelresultaten explosief positief verbeteren. Inmiddels heeft meer dan de helft van de besmette mensen in Wuhan deze behandelingsmix van TCG en Westerse medicatie gekregen volgens Wang Hesheng, Hoofd Gezondheid in Hubei.

Op dat leesmoment werd onze spray geboren, het maken van een middel wat tegelijkertijd zowel het immuunsysteem zou opbouwen en de infecties zou kunnen verminderen. Het moest door iedereen makkelijk toe te dienen zijn, in huis te gebruiken, op korte termijn te maken door ons, snel werkend en veilig in gebruik.

 

  • Voor de productie van het “Middel” is gekozen voor de spray-vorm, de actieve ingrediënten gevitaliseerd water, alcohol, antivirale/antibacteriële essentiële oliën zoals o.a. den/hysop/spar , 10 stuks ,  de soort-specifieke frequenties informatie – die per flacon worden ge-imprint laten zich hier goed mengen en kunnen goed verdeeld worden opgebracht. De sprays worden per stuk met de hand gemaakt en afgevuld, een nauwkeurig en ook arbeidsintensief werk.

Tevens is aan een prettige geur aandacht besteed, kruidig met een hint naar sinaasappel.