HUIDSPRAY NR.1©

Bij huidklachten veroorzaakt door verschillende insecten zoals de mug-wesp-processierups etc.

 

 

De eikenprocessierups is er weer.

Waarom kan dit beestje zo vervelend zijn en wat doe je als je last krijgt van pijn of jeuk?

De eerste eikenprocessierupsen kregen halverwege mei brandharen. Dat is het moment waarop ze nesten gaan vormen en ze in je omgeving zichtbaar worden. Krijg je te maken met de eikenprocessierups in je eigen tuin of grondgebied? Men raadt aan om het nest niet zelf te bestrijden. Vraag om advies bij je gemeente.

 

Spinsels rondom de eikenboom

Eikenprocessierupsen zijn larven van nachtvlinders. Ze zijn ongeveer drie centimeter groot en je herkent ze aan hun witte, behaarde uiterlijk. Zodra de eitjes uitkomen, komen de  eikenprocessierupsen samen in grote nesten op de stam van de eikenboom. De nesten bestaan uit een dicht spinsel van draden, brandharen, vervellingshuidjes en uitwerpselen.

 

bron: www.rtlnieuws.nl

Eerste eikenprocessierupsen kruipen uit ei: half mei brandhaarden

 

Jeuk en irritatie

Elke eikenprocessierups bevat 700.000 brandhaartjes. Deze haartjes van ongeveer 0.3 millimeter groot hebben weerhaakjes. Bij verdediging schiet de rups deze brandharen af. Als de brandharen via de wind op je lichaam terechtkomen, kunnen ze binnendringen in je huid, ogen en luchtwegen. Je kunt hierdoor klachten ervaren zoals een jeukende huid, geïrriteerde ogen of een benauwd gevoel. 

‘Ga je naar een gebied waar de processierups leeft? Bedek je lichaam dan goed’

Vermijd contact met de rupsen

Je kunt klachten die ontstaan door de processierups voorkomen. Raak nooit processierupsen of hun nesten aan, of liever nog: vermijd plekken waar de rupsen voorkomen. Ga je toch naar een gebied waar de processierups leeft? Bedek je lichaam dan goed!

 

bron: www.rtlnieuws.nl

Run op Koolmezenhuisjes in strijd tegen eikenprocessierups

 

Pijn en jeuk verlichten

Ben je toch in aanraking gekomen met de processierups? Krab of wrijf dan niet als je jeuk hebt. Probeer de aangedane huid te ‘strippen’ met plakband. Spoel vervolgens je huid af met lauwwarm water.

  • Let op: neem altijd contact op met huisarts als je last krijgt van een oogontsteking of een allergische reactie door de eikenprocessierups.
  • Gebruik onze HUIDSPRAY nr.1© tegen de klachten, schudden voor gebruik, sprayen en lichtjes uitwrijven, op de aangedane plek(ken) . De spray kan meerdere malen en onbeperkt gebruikt worden.

 

“De spray geeft direct verlichting van huidklachten, ik kan deze niet meer missen en gaat vanaf nu altijd mee in mijn handtas. De verpakking is handig klein, ik ben meer dan tevreden met dit product. Blij dat er nu iets gevonden is wat echt werkt!” – Mw. J. H. te M.

 

Bestellen

Uw bestelling van de Huidspray nr 1© kunt u sturen naar cvg@vitaliteitengezondheid.nl o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer. Vergeet niet het aantal en het formaat van de fles(sen) te vermelden. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een betaalverzoek waarmee u via Ideal kunt betalen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

Prijzen: petfles (bruin doorzichtig) met spraypistool (wit):

    • 250 ml – € 24,95 (incl. 21% BTW – excl. Verzending)
    • 30 ml- met Spraykopje voor in handtas € 6,95 ( incl. 21% BTW excl.verzending)
    • Navulling 250 ml – € 19,95 (incl. 21% BTW – excl. Verzend)
  • Verzending binnen Nederland (t/m 3 stuks van 250 ml ) – € 8,00
  • Verzending van 30 ml tot 2 x 30 ml in briefpost € 4,00

 

Ook verkrijgbaar bij Drogisterij Van der Wielen in Deest 0487-512354

 

Nu ook verkrijgbaar Room-Cleaning-Spray©, voor meer informatie KLIK HIER