NES Health System

NES Health System

Het NES Health System, afgeleid van Nutri-Energetics System, pakt herstel van lichaam en geest aan bij de bron. In slechts drie stappen kunnen we u met het NES Health System helpen om uw gezondheid te herstellen:

Stap 1: de energieanalyse en emotionele en mentale analyse

Met behulp van geavanceerde software nemen wij een energie-analyse, een emotionele analyse en tevens een mentale analyse af. Met de energieanalyse identificeren we energieblokkades in spieren, het skelet, de organen en meridianen (de acupunctuurlijnen). Ook analyseren wij de energie die verschillende organen en systemen produceren. Met de emotionele en mentale analyse identificeren we kernemoties. We zien bijvoorbeeld of u in staat bent om voldoende creatief te zijn. Ook toont deze analyse shocks en trauma’s aan die mogelijk hebben plaatsgevonden in uw leven.

Stap 2: de NES miHealth

Met de NES miHealth, een technisch hulpmiddel, kunnen we uw lichaam vervolgens trainen en stimuleren. Deze techniek richt zich specifiek op de lichaamsdelen die genezing nodig hebben. De NES miHealth geeft bepaalde frequenties en elektronische impulsen af op de bron van de klacht. Dit brengt een biochemisch effect teweeg op de C-zenuwbaan die zorgdraagt voor pijnreductie en weefselherstel.

Stap 3: Informatie-remedies

Zodra alle energiekanalen in uw lichaam zijn vrijgemaakt en energiestromen zijn hersteld, gebruikt u frequentiedruppels om het lichaam te ondersteunen. Deze energetische remedies helpen u om blokkades en verstoringen op te ruimen, zodat u weer in balans komt. Indien van toepassing worden deze remedies via de Asyra-Pro verder verwerkt in een middelencombinatie.

Het NES Health System is een onderdeel van de gezondheidscheck die we, wanneer nodig, in combinatie met Asyra-Pro en de Vegatest uitvoeren.