Energie & Vitaliteit

Meer energie krijgen

U wilt meer energie krijgen? ’s Morgens vrolijk het bed uitstappen en zin hebben in de nieuwe dag? Niet meer moe en futloos zijn, maar energiek en vitaal de dag beleven? Dan heeft u meer balans nodig. Balans tussen hoofd, hart en ziel. Dit zorgt ervoor dat u meer energie krijgt. Hoe herstelt u deze balans in uw lichaam? Dat is een proces waarin wij u kunnen begeleiden.

Weinig energie en futloos zijn

Een gezond lichaam heeft een erg mooie eigenschap: namelijk het zelfherstellend vermogen. Een wondje geneest vaak ‘vanzelf’. Wanneer er echter sprake is van disbalans in het lichaam, kan dit proces van zelfherstel verstoord worden. Disbalans zorgt voor weinig energie en een futloos gevoel waardoor het lichaam minder goed in staat is om zichzelf te herstellen. Weinig energie en futloos zijn, heeft daarom directe gevolgen voor uw gezondheid. Ook op de lange termijn.

Hoe krijg ik meer energie?

Het antwoord op de vraag ‘hoe krijg ik meer energie?’ is voor iedereen anders. Het is mede afhankelijk van de oorzaak van uw futloosheid. Eet u verkeerd? Slaapt u slecht? Ervaart u stress? Of heeft u een infectieziekte doorgemaakt? Er zijn tal van factoren die een rol spelen bij een vermindering van uw energie. Ook weinig bewegen, geneesmiddelen gebruiken en onverwerkte trauma’s kunnen uw energie verminderen.

Behandelmethode voor meer energie

Samen met u gaan we op zoek naar de oorzaak van uw verminderde energie. Dat doen we stap voor stap, zodat we erachter komen waar de disbalans in uw lichaam zich bevindt. Op basis daarvan stemmen we met u een passende behandelmethode af. Wanneer we meerdere verstoringen van de balans in uw lichaam vinden, kan het zijn dat er ook andere disciplines bij het behandelproces worden betrokken. Bijvoorbeeld een tandarts, osteopaat, chiropractor, psycholoog, voedingsdeskundige of sportfysiotherapeut.

Wilt u meer energie krijgen op een bewuste manier? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een consult.