Wij begroeten u graag weer in onze praktijk!

Na onze verplichte sluiting wegens de Corona uitbraak, hebben wij, zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt, de deuren van onze praktijk per 11 mei weer geopend. Inmiddels hebben wij onze draai weer gevonden waarbij uw en onze gezondheid de hoogste prioriteit heeft. Wij nemen de maatregelen van het RIVM en onze Beroepsvereniging de NVA altijd in acht, de door ons genomen maatregelen kunt u terugvinden in onze blogs op onze site.

In de praktijk merken wij dat iedereen die bij ons komt zich aan de maatregelen houdt waardoor de risico’s tot een minimum zijn beperkt. Wij zijn dan ook blij dat wij met een gerust hart kunnen zeggen dat wij er weer voor u zijn zoals u van ons gewend bent. Onze agenda raakt dan ook steeds voller. Gelukkig maar in deze lastige tijd.

Als u nog geen afspraak heeft gemaakt, of uw afspraak is afgezegd wegens de Corona uitbraak, en u of een van uw gezinsleden heeft geen corona of gerelateerde klachten, dan kunt u gewoon uw afspraak inplannen. Een afspraak zonder zorg waarbij op verzoek gebruik gemaakt kan worden van het toilet , welk daarna meteen gedesinfecteerd wordt.

Als u liever nog niet persoonlijk naar de praktijk wilt of kunt komen dan is het ook mogelijk om een consult op afstand aan te vragen.

Wij kijken er naar uit om u weer in de praktijk in Plasmolen live te mogen begroeten en te behandelen! Gelukkig mag het weer!