Asyra-Pro

Asyra-Pro

Asyra-Pro is een analyse-systeem dat energieblokkades in organen en orgaansystemen opspoort. Hiermee kunnen we in korte tijd een volledige meting doen van meer dan 40 organen en orgaansystemen.

Hoe werkt Asyra-Pro?

Asyra-Pro gaat tot de kern. Of het nu gaat om uw fysieke of emotionele en mentale gesteldheid. De meetgegevens worden naar de computer gestuurd die wij vrijwel direct af kunnen lezen. Wanneer uit de meting met de Asyra-Pro blijkt dat er sprake is van disbalans, zoeken we in de database naar wat er nodig is om de balans te herstellen. Die database bevat informatie over duizenden middelen, zoals voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, homeopathische middelen, celzouten, kruiden en meer. Ook weten we aan de hand van de meting welke acupunctuurbanen, oftewel meridianen, zijn geblokkeerd.

De behandeling met Asyra-Pro

Een eerste consult met Asyra-Pro is gelijk al uw eerste behandeling. De testresultaten die we verkrijgen met behulp van geavanceerde digitale technologie laten direct mogelijkheden zien voor een adequate aanpak.

Wat is Asyra-Pro?

Asyra-Pro is een compleet nieuwe vorm van analyseren en corrigeren. Een mijlpaal op het gebied van gezondheidsanalyses en behandelmogelijkheden. Asyra-Pro geeft een zuiverder beeld door een verminderde invloed van de therapeut op de uitslagen. Lees meer over de Asyro PRO-behandeling.

De gezondheidscheck met Asyra-Pro gebruiken we als dat nodig is in combinatie met de Vegatest en het NES Health System.