Specialisaties

Specialisaties

U hebt een vraag. Iets waar u al een tijdje mee rondloopt. U wilt graag een antwoord maar komt er alleen niet uit. Wij zien of horen u graag. Wij zien u als één geheel. Lichaam, geest en omgevingsfactoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We kijken niet alleen naar de blokkades die op de voorgrond aanwezig zijn. Ook minder zichtbare en minder duidelijke factoren worden door ons onderzocht.

Hieronder ziet u onze specialisaties, waarmee wij u kunnen helpen. Kijk of uw vraag erbij zit en lees de informatie. Misschien herkent u zich hierin? Mocht uw vraag er toch niet bij zitten, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook kijken op de lijst met algemene klachten. Wij helpen u graag verder .

Energie en vitaliteit

Voelt u zich vermoeid? Hebt u weinig energie om erop uit te gaan? Of ervaart u misschien ook weinig levensvreugde? Misschien is de balans in uw leven verdwenen en lijdt uw gezondheid daaronder. Wilt u weten of uw balans is verstoord en hoe u deze kunt herstellen? Lees meer.

Kinderwens (van wens naar werkelijkheid)

Een onvervulde kinderwens kan veel pijn en verdriet geven. U wilt al het mogelijke doen om de kinderwens alsnog in vervulling te laten gaan. Wij helpen u om de kans op zwanger worden te vergroten door u optimaal daarop voor te bereiden. Ook als u ervaring heeft met een minder prettig verlopen zwangerschap, kunnen wij u helpen. Het begint allemaal met de Gezondheidscheck. Lees meer.

Vitamine b12 tekort

Al tijden loopt u rond met klachten waar geen directe oorzaak voor is aan te wijzen. Handen en voeten kunnen tintelen of gevoelloos zijn , er kan ook sprake zijn van krachtsverlies , of u kunt zich niet goed concentreren, hebt moeite met het vinden van de juiste woorden. Of u voelt zich neerslachtig of bent vergeetachtig. Deze klachten kunnen wijzen op een tekort aan vitamine b12. Wij hebben veel ervaring in de analyse en de behandeling van b12 tekort. Lees meer.

Neurodegeneratieve aandoeningen

Het lijkt erop dat door een defect aan het immuunsysteem ontstekingsreacties ontstaan die niet meer vanzelf over gaan. Deze chronische ontstekingsreacties kunnen schade aan de hersenen tot gevolg hebben. Het proces verloopt heel langzaam en het kan wel 20 tot 30 jaar duren voordat dit zich openbaart. Met onze analyses en behandelingen zijn ziektes als Alzheimer, Parkinson, M.S. mogelijk af te remmen of zelfs – bij tijdig ingrijpen – te voorkomen. Lees meer.

Traumagerichte interventie

Veel mensen gaan gebukt onder een dramatische gebeurtenis of periode in hun leven. Hoe gaat u daar mee om? Het liefst zou u het willen wegstoppen, alsof het nooit is gebeurd. Maar onze geest en ook ons lichaam laten zich niet misleiden. Met onze laagsgewijze aanpak scheiden wij de lading van de emoties . We werken met een mede door ons opgesteld traumaprotocol. Lees meer.