De CVG Preventiecheck©

Preventiecheck ©

De CVG Preventiecheck ©

Speciaal voor ons 30-jarig bestaan hebben wij een preventieve gezondheidscheck ontwikkeld: de CVG Preventiecheck ©. Tijdens een apart hiervoor bestemd consult meten wij hoe het met je gezondheid is gesteld. Je krijgt hiermee inzicht in je actuele gezondheid en wij geven advies voor het (verder) optimaliseren ervan. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk om een gedeelte van de kosten van de Preventiecheck © vergoed te krijgen. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Voorkomen is beter dan genezen

Met de preventieve gezondheidscheck kun je gericht stappen zetten naar een gezond en vitaal leven. Want alleen als je weet hoe je ervoor staat, kun je actie ondernemen. De CVG Preventiecheck © is eigenlijk een soort van gezondheids-APK. Hiermee kun je actuele problemen aanpakken en eventuele problemen in de toekomst voorkomen.

Wat meten we?

De preventieve gezondheidscheck van CVG kijkt naar de volgende aspecten van jouw gezondheid:
• Energie
• Vitaliteit
• Belasting en belastbaarheid
• Cardiovasculaire risico’s ( hart- en bloedvaten)
• Immuunsysteem en weerstand
• Voedingstoffen-tekorten
• Specifiek Vitamine B12-status op celniveau

Wij werken met de Wegamed-Expert® testmethode – vroeger ook wel Vegatest ® genoemd – en met de Stiffnograph ®.

Betrouwbaar onderzoek

Onze Preventiecheck © is een zeer betrouwbare preventieve gezondheidscheck. Wij brengen op de meest essentiële punten je gezondheid in kaart. Door het meten en analyseren van de gegevens en het leggen van de juiste verbanden, word je bewust van je gezondheid. Bovendien kunnen we de oorzaken van eventuele problemen achterhalen en behandelen. Zo treedt er herstel op van jouw kostbare gezondheid.

METEN=WETEN=BEHANDELEN VAN OORZAAK=HERSTEL VAN GEZONDHEID!

Een afspraak maken doe je door ons te bellen of je aan te melden middel het contactformulier. Tot ziens in ons mooie Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid (CVG) in Plasmolen. Je bent van harte welkom! Als je zin hebt, neem dan je wandelschoenen of fiets mee; de omgeving is hier namelijk prachtig!

N.B.: Deze Preventiecheck © is een eenmalig consult en niet te verwarren met een vervolgconsult voor bestaande cliënten. Ben je lange tijd niet in onze praktijk geweest en heb je interesse in de Preventiecheck © ? Vermeld dit dan even bij je aanmelding.