Burn-out door B12 tekort

“Ik ben patiënt van Jeroen Hoogakker van het Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid te Plasmolen.

In een zeer zware burn-out kwam ik in behandeling bij Jeroen. Niet alleen uitgeput, maar ook echt verwijderd van mezelf. Ik kon nauwelijks lopen, autorijden of logisch nadenken. Ik kon niet eten en was heel veel afgevallen. Duizeligheid, slecht zien, misselijkheid en braken. Mijn cortisol- en bijnierwaarden waren zeer afwijkend, Ik had een groot B12 tekort etcetera.

Door zorgvuldig meten d.m.v. bioresonantie kreeg Jeroen al vrij snel een beeld van al deze tekorten en schreef me B12, vitamine E en D voor om, in eerste instantie, mij wat meer ‘op poten’ te krijgen. Tijdens het doormeten merkte ik dat Jeroen een enorme kennis heeft, niet alleen van het menselijk lichaam en de behandeling ervan maar ook van het helen van persoonlijke processen in de loop van het menselijk leven. Hij sloeg een brug tussen mijn ziekte en persoonlijke thema’s, waarin hij constant afstemt op mij als persoon. Ik weet dat hij je niet zal confronteren met thema’s waar je als persoon (ziel) nog niet aan toe bent. Dat getuigt van veel liefde en respect, vind ik. Dat is Jeroen; kundig, zeer bekwaam, belezen maar ook een mensen-mens, liefdevol en respectvol. Hij daagt uit, spiegelt en legt precies de vinger op de zere plek. (Letterlijk en figuurlijk)

Na de bioresonantie kreeg ik behandelingen met de Asyra-pro, een methode waarmee hij me op nog meer en diepere lagen kon doormeten en behandelen. Ik ben dankbaar dat ik bij Jeroen Hoogakker terecht ben gekomen en mag mezelf met trots zijn ‘patiënt’ noemen. Ik voel me sterker worden, herstel fysiek maar ook emotioneel en spiritueel. Alsof ik op veel lagen aan het helen ben.

Misschien klinkt het in uw oren als onbekend of zweverig. Dat is het verre van…. Bij Jeroen Hoogakker van CVG kom je in behandeling bij een therapeut die met beide benen op de grond staat. Een man die uitermate goed kan voelen, humor heeft en tegelijkertijd al zijn kennis en kunde inzet. Een aanrader dus!”