Energie & Vitaliteit

Meer energie krijgen bij oververmoeidheid

U wilt meer energie krijgen? ’s Morgens vrolijk het bed uitstappen en zin hebben in de nieuwe dag? Niet meer oververmoeid en futloos zijn, maar energiek en vitaal de dag beleven? Dan heeft u meer balans nodig. Balans tussen hoofd, hart en ziel. Dit zorgt ervoor dat u meer energie krijgt. Hoe herstelt u deze balans in uw lichaam? Dat is een proces waarin wij u kunnen begeleiden.

Weinig energie, oververmoeid en futloos zijn

Een gezond lichaam heeft een erg mooie eigenschap: namelijk het zelfherstellend vermogen. Een wondje geneest vaak ‘vanzelf’. Wanneer er echter sprake is van disbalans in het lichaam, kan dit proces van zelfherstel verstoord worden. Disbalans zorgt voor weinig energie en een futloos en oververmoeid gevoel waardoor het lichaam minder goed in staat is om zichzelf te herstellen. Weinig energie en futloos zijn, heeft daarom directe gevolgen voor uw gezondheid. Ook op de langere termijn.

Hoe krijg ik meer energie en wordt ik minder oververmoeid?

Het antwoord op de vraag ‘hoe krijg ik meer energie?’ is voor iedereen anders. Het is mede afhankelijk van de oorzaak van uw oververmoeidheid. Eet u verkeerd? Slaapt u slecht? Ervaart u stress? Of heeft u een infectieziekte doorgemaakt? Er zijn tal van factoren die een rol spelen bij een vermindering van uw energie en het aanblijven van uw oververmoeidheid. Ook weinig bewegen, geneesmiddelen gebruik en bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s kunnen uw energie verminderen en uw oververmoeidheid in stand houden.

Behandelmethode voor meer energie

Samen met u gaan we op zoek naar de oorzaak van uw verminderde energie. Dat doen we stap voor stap, zodat we erachter komen waar de disbalans zich in uw lichaam bevindt. Op basis daarvan stemmen we met u een passende behandelmethode af. Wanneer we meerdere balansverstoringen in uw lichaam vinden, kan het zijn dat er ook andere disciplines bij het behandelproces worden betrokken, bijvoorbeeld een osteopaat, chiropractor, psycholoog, voedingsdeskundige of fysiotherapeut.

Wilt u meer energie krijgen en resultaat ? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een intake-consult.