Hulp bij kinderwens

Hulp bij kinderwens

Van wens naar werkelijkheid

Heeft u een onvervulde kinderwens? En lukt het u niet om zwanger te raken? Er zijn verschillende mogelijkheden die kunnen helpen om jullie kinderwens toch in vervulling te laten gaan. Jeroen Hoogakker brengt samen met u in kaart welke mogelijkheden er voor jullie zijn om zwanger te worden of om een betere zwangerschap dan voorgaande te creëren.

Een zwangerschap bevorderen

Om een zwangerschap te bevorderen is het belangrijk om mentaal, emotioneel en lichamelijk gezond te zijn. Soms komt het voor dat een van deze drie aspecten niet optimaal is. Dit geldt voor beide partners. Er wordt voor beide partners dan ook een consult aangeraden. Samen gaan we dan op zoek naar datgene wat aandacht vraagt. Dat doen we met behulp van de gezondheidscheck op basis van de Vegatest, Asyra-Pro en het NES Health System.

Voorbereid zwanger worden

De gezondheidscheck vormt de basis van uw behandeling. Soms schrijven we supplementen voor, een andere keer biedt laseracupunctuur of een andere behandelmethode uitkomst. Dat is afhankelijk van de resultaten van de analyse. Uiteindelijk gaat het erom dat we samen met u en uw partner een harmonische situatie creëren, zodat de specifieke energie die ervoor nodig is om samen een kind te krijgen weer gaat bewegen. Wanneer die balans er is, zowel in voeding, rust, regelmaat en een gezonde levensstijl, bent u optimaal voorbereid om zwanger te worden.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een consult.