Hulp bij kinderwens

Hulp bij kinderwens

Van kinderwens naar werkelijkheid

Heb je een onvervulde kinderwens en lukt het je niet om zwanger te worden? Er zijn verschillende mogelijkheden die jullie kunnen helpen om die belangrijke kinderwens toch in vervulling te laten gaan. Jacqueline & Jeroen Hoogakker brengen samen met jullie in kaart welke mogelijkheden er voor jullie zijn om zwanger te worden of om een betere zwangerschap dan voorgaande te creëren. Van kinderwens naar werkelijkheid, de realiteit komt dan binnen jullie handbereik.

Kinderwens Realiseren? Een zwangerschap bevorderen

Om deze wens te realiseren en een zwangerschap te bevorderen is het van belang om mentaal, emotioneel en lichamelijk gezond te zijn. Het komt vaak voor, blijkt in onze praktijk, dat een van deze drie aspecten niet optimaal is. Dit geldt voor allebei de partners. Er wordt voor beide partners dan ook aangeraden een apart consult af te spreken. Samen gaan we dan op zoek naar datgene wat jullie specifiek nodig hebben om jullie kinderwens te kunnen optimaliseren en te realiseren. Dat doen we met behulp van een gezondheids-analyse op basis van de VegatestAsyra-Pro– test en het NES Health System.

Voorbereid zwanger worden

De gezondheids-analyse vormt de basis van jullie behandeling. Soms schrijven we supplementen voor, een andere keer biedt (pijnloze) laser-acupunctuur of een andere behandelmethode een betere optie, wij hebben bijna alle mogelijkheden in huis. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van de resultaten van de testen. Uiteindelijk gaat het erom dat we samen met jou en je partner een harmonische situatie creëren, zodat de maatwerk factoren die bij jullie nodig zijn voor het kunnen vervullen van die kinderwens geoptimaliseerd worden. Wanneer die balans er is, zowel qua voeding, rust, regelmaat en een gezonde levensstijl ben je optimaal voorbereid om zwanger te worden en deze kinderwens in vervulling te laten gaan met een gezond verlopende zwangerschap als resultaat.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een consult.