Prijzen en vergoedingen

Prijzen per consult

  • Eerste consult (60 minuten) €150,00 *
  • Vervolg consult  (30 minuten) €100, 00 *
  • Telefonisch consult  € 10,00 **
  • E-mail consult € 25,00 ***
  • Bedrijfsconsult (op aanvraag)

Prijzen Cursussen en Trainingen

Op aanvraag.

* Het eerste consult en het vervolg consult zijn Incl. onderzoeken en Asyra druppels 

**Alle vragen met betrekking tot uw afspraak en de meeste algemene vragen kunnen door het secretariaat beantwoord worden. Indien het noodzakelijk is om met Jeroen Hoogakker persoonlijk te overleggen is er iedere dinsdag en donderdag tussen 08.30 uur en 08.45 uur telefonisch spreekuur (alleen op afspraak). De eerste 5 minuten van het telefonisch overleg zijn kosteloos, gesprekken langer dan 5 minuten brengen wij in rekening.  Zie bovenstaande tarief.      

*** Beantwoording van korte mailtjes met een enkele, eenvoudige vraag waar met ‘ja’ of ‘nee’ zijn kosteloos. Echter; langere mails met uitgebreidere medische inhoud, waar meer tijd én de status voor nodig is om deze bij te houden, en waarvoor geprint moet worden om uw gegevens veilig te stellen, daar zal helaas een mailconsult voor moeten worden berekend. Zie bovenstaande tarief.

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consultkosten. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Informeer daarom zelf bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. Vermeld daarbij dat het gaat om acupunctuurbehandelingen uitgevoerd door een bij de N.V.A. aangesloten acupuncturist.

De kosten van een consult gaan NIET van uw eigen risico af! Afspraken die minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht, betalingen uitsluitend contant of met pinpas.

AGB-codes: 90021506 / 90063243
Klachtenprocedure NVA conform de Wkkgz (mei 2017)

Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur vindt u meer informatie over vergoedingen.