Blij met jou als therapeut in mijn leven, Jeroen

 

“De afgelopen twee jaar kreeg ik meer te verwerken dan ik aankon. Ik had ‘momenten’ dat ik me ellendig voelde door fysieke pijn, door verlies van regie over mijn eigen leven. En soms werd ik overvallen door een diepe zinloosheid van mijn bestaan.

Ik ben fysiek redelijk hersteld. Geestelijk ben ik nog aan het verwerken. En al zoekende datgene te doen wat goed voelt!

Met mij gaat het nu langzaam wat beter. Ik drink meer water! Kies vaker de rust en de stilte van mijn kamer om te schrijven…..

“De kunst van het ongelukkig zijn”  van  Dirk de Wachter heb ik met interesse en herkenning gelezen.  Ik ben het eens met zijn gedachtegangen. Ook heb ik genoten van zijn mooie, heldere, bedachtzame en milde taalgebruik. Die jachtige en lawaaierige wereld met al zijn prikkels is voor mij heel voelbaar en stressvol. Kairos-tijd past bij mij. Wat mij erg aanspreekt is wat de Wachter zegt over Kunst! “Onbekende diepere lagen in ons”. Jeroen’s fotografie, mijn schrijven. Taal: “de manier waarop we iets zeggen”, is zo belangrijk, zeker in deze tijd. En gelukkig, ik mag me soms ook ongelukkig voelen, gewoon omdat het erbij hoort.

Jeroen, ik ben blij met jou in mijn leven.

Een lieve groet van mij, T.W. te R.”