Long Covid

Twee jaar terug kreeg ik corona in de eerste golf. Ik was nooit ziek dus na drie weken vond ik het wel welletjes en probeerde ik weer te gaan werken. Dit lukte niet, de fysieke klachten en vermoeidheid hielden aan. Achteraf bleek ik long covid te hebben. Omdat het een nieuwe ziekte was heb ik het eerste jaar allerlei onderzoeken en behandelingen gehad, er werd van alles geprobeerd maar ik werd niet beter. In tegendeel ik werd steeds zieker, de vermoeidheid werd steeds erger en ik was ontzettend gevoelig voor prikkels. Ik kon niet meer werken, fietsen, autorijden, lezen, tv kijken, gesprekken voeren alles was te veel en bezorgde me continu hoofdpijn.

Na een jaar kwam ik bij Jeroen terecht. Ik was erg sceptisch zowel vanwege de alternatieve benadering maar ook omdat ik het jaar daarvoor al zoveel teleurstellende ervaringen had gehad. Maar na een paar dagen merkte ik al verbetering en was mijn continue hoofdpijn weg. Met name de juiste vitamine B12 bleek onmisbaar in mijn herstel. De scepsis is weg en ik heb inmiddels ook hulp gevonden bij een alternatieve voedingstherapeut en osteopaat. Wat ik fijn vind aan Jeroen is dat hij naar het totaalplaatje kijkt. Hij was ook de eerste zorgverlener die mij vroeg hoe ik mij voor mijn corona infectie voelde (ook al wel moe en gynaecologische klachten).

Inmiddels zijn we een jaar verder, ik ben er nog niet maar het gaat stukken beter. Ik werk weer grotendeels (hoef niet de ziektewet in) en kan alles weer zelfstandig. Emotioneel zit ik goed in mijn vel en mijn leven staat niet meer stil. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik weer helemaal gezond ga worden met de hulp van Jeroen.