Krijg ook een cadeau van het CVG!

Antipijn vaseline van CVG

Wist je dat het CVG in 2019 al 30 jaar bestaat? Om dit met je te vieren, geven wij een mooi cadeau weg. Bij je volgende afspraak ontvang je namelijk een gratis pot antipijn vaseline ter waarde van 20,00 euro van het CVG! Praktijkervaring wijst uit dat dit middel de pijn effectief vermindert. Wil je ook in aanmerking komen voor dit unieke product? Maak dan snel een afspraak!

Wees er snel bij

Om in aanmerking te komen voor deze mooie actie vragen wij je alleen om tijdig een afspraak te maken. Bel je ons vóór januari 2020 voor een afspraak, dan ontvang je bij je eerstvolgende consult een gratis pot antipijn vaseline ter waarde van 20,00 euro. Dat consult kan dus prima in 2020 plaatsvinden, zolang je de afspraak maar vóór 31 december 2019 hebt gemaakt.

Nog een cadeau van CVG

Behalve de antipijn vaseline vieren wij ons 30-jarig jubileum ook met een preventieve gezondheidscheck. Speciaal voor ons 30-jarig bestaan hebben wij een preventieve gezondheidscheck ontwikkeld waarmee we je totale gezondheid in kaart brengen. Het geeft je inzicht in actuele kwesties en helpt je tevens om problemen in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen. Lees hier alles over de CVG Preventiecheck© en profiteer van de tijdelijke aanbieding! De aanbieding voor de CVG Preventiecheck© loopt tot en met maart 2020. Je betaalt dan gaan €100,- maar slechts €70,-!

Afspraak maken

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan met Carmen op 024-3541804. We zien je graag in ons mooie Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid in Plasmolen. Neem gerust je wandelschoenen of fiets mee, want onze schitterende omgeving leent zich daar uitstekend voor.

Facebook

Wil jij ook een gratis pot antipijn vaseline van CVG ontvangen? Dat kan! Het Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid bestaat in 2019 maar liefst 30 jaar! Daarom geven we de pot ter waarde van 20,00 euro tijdelijk als cadeau weg. Als je ons vóór 1 januari 2020 belt voor een afspraak, ontvang je tijdens het eerstvolgende consult een gratis pot antipijn vaseline van CVG. Lees hier alles over op onze website. www.vitaliteitengezondheid.nl