Positieve ontwikkelingen m.b.t corona en onze praktijk

Plasmolen, 19 Augustus 2020

Foto: Jeroen Hoogakker

Beste Mensen, Oud- en Nieuwe Patiënten, Geïnteresseerden,

Er moet mij iets van het hart, we zijn nu 14 weken verder na de heropening van de praktijk op 11 Mei en het lijkt erop dat de chaos, de angst, maar ook bij bepaalde groepen de laksheid toeneemt.

Wij hebben ons volledig aan de richtlijnen van het RIVM gehouden en blijven dat ook voor de volle 100% doen. Er zijn echter enige zaken veranderd:

  • Ons toilet wordt op verzoek geopend en na uw toiletbezoek weer gereinigd en opnieuw afgesloten.
  • Tevens introduceren wij als EXTRA maatregel (die wij niet verplicht hoeven aan te houden, maar u als extra service aanbieden) dat een mondkapje en handschoenen worden gedragen OP UW VERZOEK! U dient dit expliciet aan te geven tijdens het maken van een afspraak bij Carmen, Jacky of Daphne op 024-3541804.
  • Wij hebben de meest recente ontwikkelingen op Corona-onderzoeksgebied verwerkt in al onze behandelingen, Vitamine D, Vitamine K, Vitamine B12 en Magnesium hebben hier hun plek gevonden, deze worden bij iedereen nagecheckt of er sprake is van extra behoefte of tekort.
  • Wij hebben een nieuw Asyra-Protocol ontwikkeld welke een ondersteuning geeft aan uw Immuunsysteem, als uw weerstand optimaal is dan geeft het een maximale bescherming tegen Corona en de Griep!
  • Wij hebben tot op dit moment in onze Praktijk/Centrum: 0 Corona geïnfecteerden en, afkloppen, 0 Corona-gerelateerde overlijdens.
  • Ons advies in de consulten gaat verder dan alleen preventie voor Covid-19 en de Griep. De behandeling bestaat uit analyse van uw huidige gezondheidssituatie en de aanpassing daarop naar optimaal, hier en daar een bijsturing is vaak al nodig ook al voelt u zich gezond.
  • “Het uitblijven van klachten zegt niet alles over u gezondheid” was dat maar waar, er zijn redelijk veel “gezonde” mensen die eerst nooit iets mankeerden getroffen door Corona, wees dat in ieder geval voor!
  • Voor het maken van een afspraak gelieve aan te geven of er speciale wensen, aandachtspunten of maatregelen nodig zijn of gewenst! Dit dient tijdens het maken van die afspraak genoemd te worden zo dat daar volledig rekening mee gehouden kan worden.

Een eventuele afspraak kan worden gemaakt op 024-3541804. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een gratis info-gesprek aan te vragen over Covid-19 , de aanpak, preventie en de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

Ik hoop u binnenkort weer te ontmoeten in ons Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid te Plasmolen, neem gerust uw wandelschoenen of fiets mee als dat kan. Onze omgeving is zo mooi , maak daar gebruik van zou ik zeggen.

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens,

 

Jeroen en Jacqueline Hoogakker