Tijdelijke aanbieding! De CVG Preventiecheck ©!

Doe de preventieve gezondheidscheck van CVG!

Het Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid bestaat in 2019 al 30 jaar. Reden voor een feestje! En wie jarig is trakteert! Vandaar dat wij je een fantastische aanbieding doen: een preventieve gezondheidscheck.

De CVG Preventiecheck ©

Speciaal voor ons 30-jarig bestaan hebben wij een preventieve gezondheidscheck ontwikkeld: de CVG Preventiecheck ©. Tijdens een apart hiervoor bestemd consult meten wij hoe het met je gezondheid is gesteld. Je krijgt hiermee inzicht in je actuele gezondheid en geven advies voor het (verder) optimaliseren ervan. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk om een gedeelte van de kosten van de Preventiecheck © vergoed te krijgen. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Met de preventieve gezondheidscheck kun je gericht stappen zetten naar een gezond en vitaal leven. Want alleen als je weet hoe je ervoor staat, kun je actie ondernemen. De CVG Preventiecheck © is eigenlijk een soort van gezondheids-APK. Hiermee kun je actuele problemen aanpakken en eventuele problemen in de toekomst voorkomen.

Wat meten we?

Wij werken met de Wegamed-Expert® testmethode – vroeger ook wel Vegatest ® genoemd – en met de Stiffnograph ®.

Betrouwbaar onderzoek

Onze Preventiecheck © is een zeer betrouwbare preventieve gezondheidscheck. Wij brengen op de meest essentiële punten je gezondheid in kaart. Door het meten en analyseren van de gegevens en het leggen van de juiste verbanden, word je bewust van je gezondheid. Bovendien kunnen we de oorzaken van eventuele problemen achterhalen en behandelen. Zo treedt er herstel op van jouw kostbare gezondheid.
METEN=WETEN=BEHANDELEN VAN OORZAAK=HERSTEL VAN GEZONDHEID!

Aanbieding: Preventiecheck ©

Ons 30-jarig jubileum is aanleiding tot het geven van maar liefst 30% korting op deze nieuwe Preventiecheck ©. Je betaalt nu € 70,- in plaats van de normale € 100,-. Deze bijzondere aanbieding is voorlopig beperkt geldig tot eind maart 2020.

Wil je meer informatie? Kijk dan op onze nieuwe website www.vitaliteitengezondheid.nl of bel met Carmen op 024-3541804 voor een afspraak. Tot ziens in ons mooie Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid (CVG) in Plasmolen. Je bent van harte welkom! Als je zin hebt, neem dan je wandelschoenen of fiets mee; de omgeving is hier namelijk prachtig!

N.B.: Deze Preventiecheck © is een eenmalig consult en niet te verwarren met een vervolgconsult voor bestaande cliënten. Ben je lange tijd niet in onze praktijk geweest (meer dan 2 jaar) en heb je interesse in deze Preventiecheck © ? Vermeld dit dan even bij je aanmelding.